Toggle Nav

Kotikaappi24 - apua poikkeuspäiviin

Olemme avanneet PopUp verkkoruokakaupan Kotikaappi24. Valikoimassamme on sata tärkeintä kotivaratuotetta. Tuotteiksi on valittu pitkään säilyviä ja helposti kuljetettavia tuotteita, joiden saatavuus on hyvä nyt poikkeuksellisena aikana.

Kotikaappi24:n tavoitteena on varmistaa, että ruoka ja perustarvikkeet tulevat olemaan helposti saatavilla jokaiselle suomalaiselle - etenkin nyt, kun olemme harvinaisessa poikkeustilassa.

Kotikaappi24 on Seulo Palvelut Oy:n omistama verkkokauppa. Olemme täysin suomalaisessa yksityisomistuksessa. Meillä on lähes 10 vuoden kokemus ruuan verkkokaupasta. Olemme valinneet Kauppahalli24:n valikoimasta tärkeimpiä kuivatuotteita. Toimitustavan vuoksi tuoretuotteet eivät kuulu Kotikaappi24:n valikoimaan.

Toimitusaika on 2-5 päivää. Tilaus lähtee meiltä aina viimeistään seuraavana päivänä.

Valitse kotiinkuljetus, nouda Postista tai pakettiautomaatista

Toimitamme tilaukset Postin pakettina. Voit seurata toimitustasi lähetystunnuksella, jonka saat tilausvahvistuksen mukana. 

Postipaketti & Postin pakettiautomaatti – 8,90 €

Nouto lähimmästä tai haluamastasi postitoimipisteestä. Kun paketti on saapunut postitoimipaikkaasi, saat siitä Postilta ilmoituksen. Huomaathan, että Posti ilmoittaa pakettien saapumisista ensisijaisesti vain tekstiviestillä tai sähköpostilla. On siis tärkeää, että tilatessasi syötät ajan tasalla olevat yhteystiedot. 


Vaihtoehtoisesti voi hakea pakettisi ilman jonotusta valitsemastasi Postin pakettiautomaatista silloin, kun sinulle sopii. Saat tekstiviestillä tiedon, kun paketti on noudettavissa. Huomaathan, että tekstiviestin saatuasi pakettia säilytetään pakettiautomaatissa 7 vrk. Pidätämme oikeuden lähettää pakettiautomaatin maksimimittoja suuremmat lähetykset postiin.

Kotiinkuljetus – 11,90 €

Paketti toimitetaan kotiovellesi. Tilauksen yhteydessä on tärkeää ilmoittaa ajantasalla oleva puhelinnumero, jotta vastaanottoajan sopiminen onnistuu. Jos vastaanottajaa ei tavoiteta, vastaanottajalle lähetetään yhteydenottopyyntöviesti. Paketit jaetaan vastaanottajan osoitteeseen sisälle asti, ulko-oven välittömään läheisyyteen. Suuremmissa kaupungeissa jakelu on mahdollinen arkisin klo 21 asti. Muilla alueilla lähetykset jaetaan perille klo 14 tai 17 mennessä. 

Voit maksaa kaikilla yleisimmillä maksutavoilla

Verkkokaupassamme voit maksaa verkkopankeilla, maksukorteilla, laskulla tai osamaksulla sekä mobiilimaksuilla.

Käytettävissä ovat seuraavat maksutavat: Osuuspankki, Nordea, Danske Bank, Oma Säästöpankki, Säästöpankki, Aktia, Paikallisosuuspankit, S-Pankki, Handelsbanken, Ålandsbanken, MobilePay, Masterpass, Pivo, Visa-, Visa Debit-, Visa Electron-, MasterCard- ja Debit MasterCard -kortit, American Express sekä Jousto-lasku.

Verkkokaupan maksuvälittäjänä toimii Bambora PayForm (Paybyway Oy, y-tunnus 2486559-4).

Maksamiseen siirrytään Bamboran verkkopalvelun kautta. Tiliotteella ja laskulla maksun saajana näkyy Bambora tai Paybyway Oy.

Maksaminen on turvallista, sillä kaikki maksutapahtumaa koskevat tiedot välitetään salattua yhteyttä käyttäen niin ettei kukaan ulkopuolinen taho näe maksutapahtuman tietoja.

Kotikaappi24 - asiakastili

Kotikaappi24 - asiakastilille hyvitetään mahdolliset tuotepuutteet ja laatuvirheet. Hyvityksestä saat aina kuitin sähköpostiisi.

Tilin saldo on helppo käyttää seuraavan tilauksesi maksamisessa tai siirrättää rahat takaisin sille maksutavalle, jolla alkuperäinen tilaus on maksettu. Kotivara24 -asiakastilisi saldon löydät OMAT TIEDOT-kohdasta.